A helyi horgászrendben meghatározottak alapján egész évben TILOS a csuka megtartása!
A ponty legnagyobb megtartható mérete 50cm!

Értesítés - Partvédelmi munka

 

Az egyesület Elnöksége értesíti a Gergei csoport tagságát, hogy közösségi munkát szervez a víztározón

2022. április 23-án 07,30-tól 13,30-ig.

A közösségi munka megszervezését indokolja a kialakult magas vízszint, amely sok helyen megnehezíti az eddigi horgászati lehetőséget, valamint nagymértékben befolyásolja a tervezett horgászversenyek sikeres lebonyolítását.

A közösségi munka során jobbá kívánjuk tenni a horgászhelyek akadálymentesebb elérhetőségét, az ott történő horgászatot, a vízparton való mozgási lehetőséget, valamint a megjelenő létszám függvényében az építmények részbeni karbantartását, javítását.

A közösségi munkához szükséges eszközöket, szerszámokat az egyesület csak a későbbiekben – az év II. felében – tud biztosítani, így kérjük, hogy ezt a megjelenők hozzák magukkal a védő felszereléssel együtt.

A tervezett munkához szükséges lenne 2-3 motoros fűrész, 1-2 gallyazó motoros fűrész, vagy kézi gallyazó fűrész. Ezen kívül szükséges oltókapa, ásó, balta, lapát és kapa. Kérjük a résztvevőket, hogy a munkaeszközökre vonatkozóan a Horgászmesterrel – távolléte esetén Márczi József halőrrel - előzetesen egyeztessenek.

Felhívjuk a csoport tagságának figyelmét, hogy egyéni indíttatású, elgondolású munkát senki nem végezhet önállóan a víztározónál, tekintettel az ÉRV Zrt. helyi Divízióvezetővel történt megállapodásra.

A kiírt időpontban történő akadályoztatás esetén, ugyan akkor van lehetőség a jelzett időponttól eltérően is közösségi munka végzésére, amennyiben annak időpontját, tartalmát a Horgászmesterrel előzetesen egyezteti, pontosítja, majd annak engedélyével kerül végrehajtásra a tervezett munka.

A HE Elnöksége kéri a csoport tagságát, hogy minél többen vegyenek részt a tervezett közösségi munkán, mivel ezzel  minőségében javítani kívánjuk a vízpart rendezettségét, a horgászat színvonalát, az ahhoz kapcsolódó  pihenést, kikapcsolódást önállóan vagy a családdal együtt.

Salgótarján, 2022. április 08-án.

Sporttársi üdvözlettel:

KHHE Elnöksége

Víztérkódok

Komravölgyi víztározó: 12-018-1-1

Hasznosi víztározó: 12-013-1-1

Kapcsolat

Székhely: 3100 Salgótarján, Meredek út 1

Levelezési cím: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 20

Adószám: 19926122-1-12

E-mail: info@komra-hasznos.hu