A helyi horgászrendben meghatározottak alapján egész évben TILOS a csuka megtartása!
A ponty legnagyobb megtartható mérete 50cm!

Ifjúsági horgásztábor Tiszafüred 2023

Jeletnkezni kizárólag emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!

Egészségügyi lap letölthető a lap alján!

 

Kedves Horgásztársak!

 A Horgász Egyesületek Nógrád megyei Szövetsége ez évben is megrendezi az ifjúsági horgásztábort Tiszafüreden, a kempingben, 10-17 év közötti fiatalok számára.

Ideje: 2023. június 25. - június 30.

Amennyiben egyesületük ifjúsági és /vagy/ utánpótlás korú horgászt kíván küldeni a táborba, úgy kérjük, szíveskedjenek jelezni a megyei Szövetségnek, hogy hány főt; a lányok számát külön kérjük feltüntetni.

Jelentkezéseket az eddig megszokottak szerint, csak az egyesületektől, írásban (e-mail,fax,levél) fogadunk el. Túljelentkezés esetén a részvételről a HENOSZ Ifjúsági Bizottsága dönt.

A részt venni szándékozók szüleit tájékoztatni szíveskedjenek a részletekről:

Az utazás külön autóbusszal történik. Az autóbusz június 25-én indul Balassagyarmatról, a régi autóbusz állomásról 8,00 órakor. Szécsényben a Rákóczi étterem előtt 8,30-kor, Salgótarjánban a McDonald’s- nál 9,15-kor veszi fel a horgász fiatalokat.

Visszaérkezés június 30-án a délutáni órákban várható.

A tábor Tiszafüreden, a Horgász és Családi Camping- ben kerül megrendezésre, közvetlenül Tisza tó partján.

Az elhelyezés 12 személyes faházakban lesz.

A camping területén több sportolásra alkalmas terület biztosítja a szabadidő eltöltését.

Miután nemzetközi, nyílt szállás ad helyet a táborlakóknak, kérjük nyomatékosan felhívni a fiatalok figyelmét a rend és tisztaság fenntartására, illetve a kártérítési kötelezettségre!

A campingbe érkezőket vacsora várja, majd hazautazás előtt reggelivel és úti csomaggal zárul a tábor. A résztvevők, az Elnökség határozata szerint, 9.000,- Ft-tal járulnak hozzá az utazáshoz, mely összeget a táborba érkezéskor kell fizetni.

A táborozás további költségeit a megyei Szövetség, illetve a MOHOSZ HUNOP 947-148-1/2023-as pályázata fedezi, kivételt képeznek, néhány szabadidős programon való részvétel költségei, mely összegek a résztvevőket terhelik.

 Az indulás helyére szállításról és a visszaérkezés utáni hazautazásról az egyesületnek, vagy a szülőnek kell gondoskodni.

Feltétlenül szükséges minden gyermek részére TAJ-kártya, egészségügyi lap, (szülői nyilatkozat arról, hogy közösségben részt vehet) melyet az autóbuszra való felszállás során kell leadni, aki elmulasztotta, nem utazhat!

Horgászengedélyt, sportöltözéket, horgászfelszerelést hozzanak magukkal. Élő csalit és bojlis botot ne hozzanak magukkal! A horgászhelyeket a gyerekek gyalog közelítik meg, a felszerelésüket úgy állítsák össze, hogy azt önállóan is elbírják!

A táborozás ideje alatt és a tábor területén dohányozni, alkoholtartalmú italt fogyasztani, még írásos szülői engedély birtokában is tilos, valamint a mobiltelefonok használatáról a táborvezetés dönt, a tábor nyitásától a zárásig. A táborrend megszegése esetén a táborozót azonnal elbocsátjuk.

A szülőknek javasoljuk, hogy csak a legminimálisabb költőpénzzel lássák el gyermekeiket, mert nem tudunk felelősséget vállalni nagyobb összegekért.

A szülőket kérjük továbbá, hogy lehetőleg kerüljék gyermekeik hét közbeni látogatását.

Amennyiben a táborba felvett fiatal nem vesz részt a táborozáson, a reá eső költséget a horgászegyesületre terheljük.

A tábor teljes ideje alatt biztosított a felnőtt felügyelet.

A résztvevőknek kellemes táborozást kíván a Horgász Egyesületek Nógrád Megyei Szövetsége.

 

Egészségügyi lap letöltése

Víztérkódok

Komravölgyi víztározó: 12-018-1-1

Hasznosi víztározó: 12-013-1-1

Kapcsolat

Székhely: 3100 Salgótarján, Meredek út 1

Levelezési cím: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 20

Adószám: 19926122-1-12

E-mail: info@komra-hasznos.hu